Ardit Gjebrea uron Vitin e Ri nga Dubai, komenti i të birit i emocionoi të gjithë (FOTO)


Prej pak ditësh moderatori Ardit Gjebrea ka zbluar e ndodhet në Dubai ku ka pritur atje edhe ndërriminj e viteve.

Nëpërmjet një fotoje me bashkëshorten dhe të bijën Arditi uron të gjithëve festat:

“Familja jonë ju uron të gjithëve një Vit të Ri të paqtë, të mbarë e me plot shëndet.
Mirënjohje për gjithë dashurinë që na dhuroni dhe Zoti ju bekoftë me të mira.”, shkruan Gjebrea.

Por mes shumë urimesh e komenteh bie në sy komenti i të birit i cili duket e në pamundësi nuk i është bashkuar dot familjes.

“Më mungoni pafund”, shkuan Joni.

“Ta dish ti…”, i kthehet Gjerbra dhe me këto komente kanë emocionuar të gjithë familjarët të cilët janë në pamundësi të bashkohen për të festuar me njëri-tjetrin./abeu.com/