Teηtυaη ti shρëtojnë foshnjen, kυsh është 28-vjeçarja shtatzëηë që ηdërroi jetë nga Соνidi në Iηfektiν

Emanuela Dalipi është 28-vjeçarja që hu mbi jetën mbrëmjen e kaluar si pasojë e koron avir usit në spitalin Inf ektiv, ku ishte e shtruar prej një jave. Burime bëjnë me dije se ishte në muajin e pestë të shtatzënisë dhe mjekët tentuan të shpëtonin foshnjen me anë të ndër hyrjes së menjëhershme, por 28-vjeçares i nisi hemorragjia dhe e futën me urgjencë në reanimacion.

Kështu tentativa e mjekëve për të mbajtur në jetë foshnjen prematurë dhe nënën dështoi. Emanuela kishte qëndruar fillimisht në shtëpi pasi ishte e shqetësuar për dëmin që mund ti shkaktonin fëmijës ilaçet me Co vid.

Më pas, me përkeq ësimin e gjendjes shëndetësore është shtruar në Inf ektiv ku për tre ditë ka qëndruar në terapi intensive, pastaj e kanë kaluar në reanimacion qendror për shkak të rëndimit të situatës