Kjo është gruaja më pa fat e vitit 2020: Babai i vd iq, shtëpia iu dogj dhe e pushuan nga puna!

Stjuardesa 34-vjeçare”>34-vjeçare, Keira Sandid, është gruaja më pa fat në vitin 2020.

Nëna 34-vjeçare”>34-vjeçare e dy fëmijëve, e cila është shtatzënë me të tretin, ishte testuar pozitive me COVID kur humbi babanë e saj.

Po ashtu ajo u pushua nga puna dhe madje pa shtëpinë e saj të shkatërruar në ditën e Krishtlindjes, duke e lënë atë të pastrehë.

Keira Sadid jeton në Sussex, Britania e Madhe, duke cituar fjalët e saj, ajo jetoi një “vit të katastrofë”, duke shtuar se gjërat e këqija po i ndodhnin asaj me njëra-tjetrën.