Рërgatituni për një vit të mbarë/ Тre shenjat më me fat për 2021…

Viti 2021 do të jetë një vit me shumë fat për 3 shenja të horoskopit.

Dashi

Më 21 Mars, si Dielli ashtu edhe Venusi do të qëndrojnë në shenjën tuaj të zja-rrtë. Kur plan-etët të bashkohen, energjia do të rritet edhe më shumë.

Venusi është planeti i dashurisë, parasë dhe se-sit dhe tregon mënyrën sesi ju i përshtateni ndaj romancës dhe se-sual-itetit. Ky bashkim planetësh në të njëjtën ditë me ekuinoksin e pranverës është mjaft i mbarë për dashurinë dhe jetën tuaj se-suale – ekuinoksi i pranverës është një periudhë pjellorie me shumë tradita pagane! 2021 do të jetë një vit i qetë për ju.

Demi

Gjatë fundit të prillit, planeti i komunikimit do t’ju japë një mësim në lidhje me mënyrën e komunikimit.

Sezoni i Dashit (ci-kli një mujor që vjen përpara tuajit) mund të jetë shumë i ash-për për ju. Gjatë pranverës do të filloni projekte të reja. Duhet thjesht ti merrni gjërat me qetësi!

Më 19 Prill, e cila është dita e parë e sezonit tuaj, Mërkuri dhe Dielli do të bashkohen në shenjën tuaj, duke rritur aftësinë tuaja të komunikimit dhe për t’i treguar botës atë që ju dëshironi me të vërtetë: butësinë dhe kujdesin ndaj vetes. Lini pas zemërimin dhe ndiqni energjinë tuaj.

Akrepi

Akrepi, 2021 do të jetë një vit i shkëlqyer për ju. Me Marsin (planetin tuaj sundues) që hyn në shenjën tuaj menjëherë përpara Halloween-it më 30 tetor, ju do t’i keni gjërat në favor deri në fund të vitit.

Marsi është planeti i lu-ftës dhe i k0nfliktit, i cili mund të mos tingëllojë i dobishëm, por nëse kanalizohet në mënyrë konstruktive, energjia e Marsit mund t’ju mbështesë në zbulimin e gjërave të reja në jetë. Nëse jeni ndjerë i pafuqishëm nga ngjarjet e vitit 2020, kjo shp-rthim energjie drejt vitit 2021 mund të jetë pushimi i madh që ju nevojitet.

Meqenëse Marsi është planeti juaj sundues, ju tashmë keni një avantazh: Marsi ju do! Mos kini frikë të flisni dhe të përballeni me të tjerët kur është për të mirën tuaj.

Mbështetuni për bindjet tuaja dhe për të drejtat e të tjerëve.