Meshkujt ishin të djersitur para skenës së saj, Prezentuesja e sportit ekspózon gjithçka…Video


Meshkujt ishin të djęrsitur para skenës së saj.Veshjet e saj ishin aq të pręra sa burrat u dròdhën para skenës kur ajo lëvizte dhe prezantonte një emision sportiv, ishte aq pro.vokati.ve saqë pak kush e dëgjonte çfarë thoshte nga pamja e saj trupore.

Prezantuesja argjentinase e cila merret me sport, brenda natës u bë sensacion në internet për shkak të një aksìdenti të vogël që i ndodhi asaj me pantallona shumë të ngùshta.