Mjeku ѕhqiрtar do e рrеѕ ndërrimin e Viteve larg familjеѕ në рunë, рrek me fjalët: Le të jetë një vit i mbarë për të gjithë ne!

Mjeku Shpetim Thaçi po kalon natën e Vitit të Ri në Kli nikën e Pu lmo logjisë. Vet Thaçi shkroi në Facebook duke thënë se po qëndron i gatshëm t’iu shërbejë pacientëve.

Doktori Shpetim Thaçi rrëfen një rast të dhimbshëm: Babai 83 vjeç shpëtoi, i biri i tij 42 vjeçar vdiq nga koronavirusi – Zyrtare

Doktori Thaçi gjithashtu uroi festën e Vitit të Ri nga Kl inika Pulmo logjike. Sot në natën e ndërrimit të moteve larg familjes , përball dhe i gatshëm për të reflektu shpresë dhe siguri për pacintët e shtrirë në Klinikën e Pulmologjisë.

Gëzuar le të jetë një vitë i mbarë për të gjithë ne. Gëzuar për Lirin, Jonin , Lisin, Kronin dhe Lumin e vogël nesër do jemi të gjithë bashkë.