Kujdes: Nëse e ndjeni këtë, do të thotë që keni kaluar Κο-rοnën ose jeni duke e kaluar atë…

Shendet

Po, ekziston një testt i antittrupave, i cili është treguesi më i besueshëm nëse kor/onavir/usi sapo ka kaluar nëpër trupin tuaj, por shkencëtarët tani kanë gjetur një sinjal tjetër të çuditshëm që mund të tregojë se keni Ιuf./tuar me νίr/usin.Dhe është e lidhur me shqisën e nuhatjes. Dhe jo, nuk është humbje, sepse është një simpt0më e k0vidiumit, kështu që do të thotë se e keni.

Por shfaqet pasi të ketë kaluar k0ronavi/rusi. Shumë pacientë ankoheshin për aroma të çuditshme për muaj pas shërimit.Era e një erë të ëmbël ose të mprehtë squfuri, akrepi ose peshku të djeegur mund të jetë një nga sinjalet që keni kontraktuar një k0ronaviirus,shkruan ditorja.