Adelina Таhiri flet рër ѕhtatzëninë/ Вëra teѕtin dhe jam…

Adelina Tahiri u bë nënë e një djali 2 vite më parë, i cili erdhi në jetë si fryt i dashurisë disavjeçare me Serjoza Markov. Vogëlushin e pagëzuan me emrin Jon dhe para disa ditësh u aludua se Adelina mund të bëhej sërish nënë. Mjaftoi një foto e këngëtares që fansat të dyshonin se ajo ishte shtatzënë për herë të dytë.

Adelina Tahiri says that for her husband, she would have given up on the family, out of careers – Showbiz dhe TV

Mirëpo kjo nuk është fare e vërtetë dhe këtë gjë e ka thënë vetë këngëtarja. Ajo ka zhvilluar një bisedë virtuale me ndjekësit në Instagram, të cilët e kanë pyetur drejtpërdrejt nëse është sërish shtatzënë. Ajo ka treguar se nuk është dhe se këtë gjë ja ka vëërtetuar një test shtatzënie.

“Dje bëra test jamë negativ”, është përgjigjur Adelina.

Megjithatë përderisa ajo ka bërë një test do të thotë se ka dyshuar dhe vetë për një shtatzëni, ose do ketë filluar të planifikojë fëmijën e dytë.