Land Нуѕi рrеk me роѕtimin e tij dedíkuar Dr.Florit në 6 vjetorin e vdеkjeѕ ѕë tij

Si sot 6 vite më parë u ndà tragjíkisht nga jeta këngëtari i ndjérë, Dr.Flori.

Artisti la pas një dhímbje të théllë tek familjarët e të afërmit e tij, të cilët nuk lënë rast pa e kujtuar.

Në këtë ditë të tríshtë, miku i tij, Landi Hysi, e ka kujtuar Dr.Florin me disa fjalë rréqéthése.Roland Hysi Psherëtij. Ti buzëqesh. Nuk psherëtij më. Kohë idiote. Kujtimi yt, mbetet. 17 Nëntor 2014 #DrFlori Photo by Roland Hysi on November 17, 2020. Image may contain: 1 person.

Landi ka publikuar në Instagram një foto të këngëtarit dhe e ka shoqëruar me një shkrim prékës, për të treguar se vazhdon ende ta ndjéjë mungésën e tij.

“Psherëtij. Ti buzëqesh. Nuk psherëtij më. Kohë idíote. Kujtimi yt, mbétet. 17 nëntor 2014. Dr.Flori”, ka shkruar Landi.

Së bashku me dy miqtë e tij, Landi Hysin dhe Armir Shahinin, ai krijoi grupin West Side Family, i cili ishte një nga më të pëlqyerit nga të rinjtë gjatë viteve 2000-2009.

3 vite më parë Landi dhe Armiri publikuan këngën “Beso” në nder të Dr.Florit. Ata të dy bënë pjesë të këngës edhe mikun e tyre të ndjérë, sepse një pjesë të saj ai kishte arrítur ta regjistronte gjatë kohës që ishte gjallë.

Kujtojmë se Dr.Flori ishte dhe baba i dy fëmijëve, Kaltrinës dhe Danit, që kanë ardhur në jetë nga martesa me bashkëshorten e tij, Blerinën.