Bëjeni këtë saktësisht në orën 23:00 sonte gjat ndrrimit te vitit – Do të habiteni!!!

Do të habiteni!!!

Një udhëzuese shpirtërore ruse, Elena Hristafarida, ka zbuluar tre rituale që, nëse zbatohen në kohën e duhur, ka shumë mundsi të ju sjellin një Vit të Ri më të mirë, më të lumtur dhe më të pasur.

1. Bëni ndonjë ndryshim

Mirë është të vishni të paktën një veshje të re më 31 dhjetor. Nëse jo një fustan apo kostum, të paktën të brendshme ose një aksesor. Është e rëndësishme ta vishni këtë në mesnatën e ndrimit të moteve. Kjo do të ju hap rrugën për sfida të reja në jetë, profesionalisht ose në dashuri. Është shumë e rëndësishme që ajo që do vishni të pëlqeni me të vërtet, dhe jo vetëm ta blini për të kaluar rradhën.

2. Lirohuni nga gjërat e panevojshme

Ajo këshillon që është e detyrueshme të heqësh qafe gjëra të panevojshme. Thotë se jo rastësisht në disa vende ekziston një traditë për të hedhur mobiljet e vjetra në prag të Vitit të Ri.

Elena na kujton që të mos harrojmë të hedhim mbeturinat më 31 dhjetor, por edhe të lajmë flokët dhe kështu të heqim qafe gjërat “e ndyra”.

3. Tërheqni paratë

Pas orës 22 të datës 31 Dhjetor dhe para orës 12 të 1 Janarit, përpiquni të mos merrni hua para ose t’i jepni dikujt. Nëse kjo është e pashmangshme, jepni paratë me dorën tuaj të djathtë dhe merrni me të majtën. Por së pari i lini në një tavolinë ose ndonjë sipërfaqe tjetër për disa sekonda, mos i transferoni direkt.

Për të hyra më të mëdha, merrni kartëmonedhën më të vlefshme që keni në portofolin tuaj dhe saktësisht në orën 11 të darkës më 31 dhjetor, mbulojeni atë me një gotë që planifikoni të pini ose keni pirë tashmë në prag të Vitit të Ri. Sigurohuni që askush tjetër të mos prekë gotën dhe kartëmonedhën. Para mesnatës, ktheni gotën, bëni një dolli për nder të Vitit të Ri, merrni kartëmonedhën me dorën tuaj të majtë dhe mbajeni atë në momentin kur do të hyjmë zyrtarisht në vitin 2021.