Pamjet MAНNITËSE nga Auѕtralia, mbërrin viti 2021 edhe në ѕhtetin e largët (Video)

Viti i ri ka trokitur zyrtarisht edhe në Australi, ku është rezervuar një spektakël fishekzjarres.

Viti i Ri u prit me një spektakël fishekzjarresh disa nga qytet kryesore të tij si në Sidnej, Perth, Kanberra etj.

Për shkak të pandemisë qytetarët nuk mund të merrin pjesë që të shihin fishekzjarret, por i kanë ndekur ato në rrjetet sociale dhe media.

Kujtojmë që vendi i parë që i tha ‘lamtumirë’ 2020 dhe mirëpriti 2021 ishte Zelanda e Re.