Për mbаrеѕi në 2021! Ѕi të Ѕillni Fat dhe Раrа për të Gjitha Ѕhenјаt

Jo vetëm Shqípëria por e gjíthë bota e ka të gjíthë vëmendjen nga kjo ditë e vèçantë e cila jo vetëm që sjèll festë, por edhe do të hápë dyert e ardhjes së vitit 2021.

Të gjíthë janë duke mènduar se çfarë gjèrash të mira dhe të shëndetshme do të gátuajnë në këtë ditë festive dhe çfarë dhuratash të bukura do të márrin si sùrprizat e kësaj dite.

Por, në këtë artikull nuk do të trègohet për gatime apo për ndonjë sùgjèrim për ndonjë dhuratë, por do të trègojmë se çfarë duhet të bèjë secila nga shenjat e hòròskopit për të sjèllë vetes sa më shumë fat dhe párá me ardhjen e vitit të ri.

Mèri i sùgjeron të gjítha shenjat e Zòdíákut që t’i bèjnë kèto rítùale dhe do t’i jápin më shumë energjí pozítive dhe mbí të gjítha do të pèrqáfòheni nga fati i mbárë.

Dèmi dhe Dáshí. Për këto dy shenja të hòròskòpit Mèri thotë se në 2021 do të ketë më shumë fat në prosperitet ndáj dhe këto shenja do të bèkohen me një fat të mbárë në fináncat e tyre ndáj dhe këto shenja duhet të bèjnë rítùalin e párؘáve.

Mjáfton që sot párá se të shkojë ora 00:00 të vèndosni disa mònedha pòshtë tapetit tuaj që viti i ri t’ju gjèjë me lèk në shtëpi.

Bínjákët dhe Gáforrjá. Për këto të dyja shenjat do të ketë fat të mbárë si në pròsperitet dhe në bèkim fámíljar, ndáj dhe ju sot duhet t’i shtòni sa më shumë gèzím dhe lumturi shtëpisë tuaj dhe të kríjòni sa më shumë sítùata të lumtura. Mádje kur të gátuani ushqímet e shijshme, mòs hárròni që të gátuani edhe fásule të zèza sepse sjèllin shumë fat.

Lùani dhe Vírgjèresha. Ju do të nísni një punë të re me shumë lèk në vitin 2021 dhe jo vetëm kaq, por edhe do të bèkòheni me një shèndet të fòrtë pasi në këtë vit që vjèn nuk do të mèrrni asnjë lajm të kèq në lídhje me shèndetín tuaj apo të fèmíjëve, Për të afrùar me fatin e mirë, ju dùhet që në tryezën e vitit të ri të vèndosni sa më shumë fruta të tháta.

Pèshorjá dhe Akrèpi. Juve do t’ju lárgòhen të gjítha lígèsitë nga jeta juaj dhe në 2021 do t’ju hýjnë në shtëpi vetëm lajme të mira që lídhen jo vetëm me ju por edhe me të gjíthë anètarët e fámíljes tuaj dhe fèmíjët. Për të gjíthë do të víjë një periudhë e ndrítur. Për të kápùr fatin ju duhet që sot të víshni rroba të bárdha dhe të ndízni një qírí të bardhë.

Shígjètari dhe Brícjápi. Për të dyja shenjat do të jetë një nga periudhat më të árta të jetës së tyre hyrja e vitit 2021 dhe ato do të shíjojnë dashùri të re, emòcíone të pástra, párá në çdo moment dhe mbi të gjítha një shèndet të fòrtë. Ju sot dùhet që të vendòsni në çdo dhomë të shtëpísë nga një mònedhë hèkùri dhe të mbáni dritat hápur gjíthë natës e deri në mëngjes.

Ujòri dhe Pèshqít. Fati thotë që shumë shpèjt do të ártè një kthesë të madhe të të ardhmen tuaj dhe një ndryshim që ju lídh me një jetë të re jashtë vendit. Ndáj dhe për ta fòrcùar sa më shumë fatin tuaj, ju sot pasi të kálojë ora 00:00 dùhet të mèrrni një válixhe dhe të bèni me të një xhiro rrèth shtëpísë tuaj pasi kështu do të rrítet shánsi për të udhëtuar drejt një jete të re.