U mori јеtën dу motrave në ѕу të fëmijëve, kу ëѕhtë autori 60 vjeçar, роliсia kërkon që

Drejtori i Policisë së Tiranës Rebani Jaupi ka dhënë detaje nga ngj arja që ndodhi në Astir ku mbetën pa jete dy motrat Kristina Bardhi dhe Zhaneta Metani.

Autori , për të cilën Jaupi kërkoi dhe ndi hmën e qytetarëve, është iden tifikuar si Përparim Tela (Ademi), dhe bashkëjetonte prej disa vitesh me Kristinën, ndërsa kjo e fundit i kishte kërkuar ndarjen.

Drejtori i Policisë së Tiranës Rebani Jaupi: Sapo kanë ardhur në vendngjarje efektivët kanë konstatuar dy femra pa jete, autor i ngja rjes është bashkëjetuesi i njërës prej motrave. Aut omatikun e ka lënë në banesë, dhe është larguar me këmbë mbrapa pallatit, dhe është larguar me ecje të shp ejtë.

Kemi njoftuar edhe rrethet me të cilat kufizohet Tirana për k apjen sa më të shpejtë të autorit. Nën drejtimin e prokurorisë po mblidhen provat dhe do të pyeten dëshmitarët.

Është Përparim Tela dhe tashmë e ka ndërruar mbiemrin në Ademi, arsyeja që ka ndodhur mendohet të jetë dëshira e gruas për të mos vazhduar bashkëjetësën. Ngjarjen e kanë parë dhe dy fëmijët e vegjel të gruas .