Веrberi Dënohet Me 8 Muaj Вυrgim Nga Gjykata Ѕерѕе E Ѕhemtoi Klientin I Cili Kerkonte Dicka Tjeter!

Një berber i cili bëri një prerje flokësh një djaloshi duke i shkruar numrin 1, në kokë si një ndëshkim, bëri që të tjerët të qeshnin.

Por ky veprim berberit i kushtoi me tetë muaj bu;rg.

Berberi Abdulrahim Omar, 21 vjeç nuk e mendoi se mund të ndëshkohej nga gjykata, kur i prishi flokët një 10 vjeçari, i cili sipas gjykatës u la me “dëm psikologjik dhe fizik”, shkruan Metro.uk.

Kur policia arr;estoi Omarin, ai i tha policisë se donte t’i mësonte djalit një mësim rreth rrez’ikut të prerjes së flokëve.

tha:

“I riu ishte krenar për stilin e tij të flokëve dhe mendoi se ishte e rëndësishme për të. Ai pësoi dëm psikologjik dhe fizik”, tha Prokurori Alex Radley.

Omar, nga Bedford u deklarua fajtor për shkaktimin e dë mit trupor më 18 shkurt, dhe u dënua dje nga gjykata e këtij vendi.