Ја Рѕе Nuk Duhet Ta Mbani Рranë Telefonin Kur Flini Gjumë… Kujdеѕѕ

Shumë prej nesh i zë gjumi me telefon në dorë. Disa mund dhe ta vendosin poshtë jastëkut, por një studim i fundit na thotë se duhet të heqim dorë njëherë e mirë nga ky zakon.

Kohët e fundit Instituti Kombëtarë Shëndetësor në Britani, ka zhvilluar një studim ku rezultatet e tij na paralajmëronin të bëjmë shumë kujdes nga rrezet e telefonave sepse shkaktojnë një sëmundje të tmerrshme.

Rrezatimi i telefonit celular mund të paraqesë rrezik për kancer të caktuar për disa individë.

Gjashtë përqind e minjve meshkuj të ekspozuar ndaj të njëjtit lloj rrezatimi emetojnë telefonat tanë celularë megjithëse në sasi shumë më të mëdha – zhvilluan një lloj kanceri të quajtur “schwannoma” në zemrat e tyre.