280 KM në orë, BMW për një fije floku i shpëton aksidentit në Gjermani(VIDEO)

Nga Gjermania videoja e një makine që po lëvizte me shpejtësi në një pjesë të autostradës pa një kufizim të shpejtësisë, po bën bujë.

Sic mund të shihet në videon e mëposhtme, tragjedia u shmang dhe shoferi i BMW, i cili regjistroi të gjithë ngjarjen, tregon gabimet e të tre pjesëmarrësve në incident, në dëshirën që shoferët e tjerë të marrin një mësim.

Sipas tij, gjithçka ndodhi në pjesën e autostradës A5, në pjesën pa kufizim të shpejtësisë, e cila ka katër korsi trafiku në secilin drejtim.

Gabimi i tij është se ai nuk voziti më ngadalë, sepse me një shpejtësi prej 280 km/orë, koha e reagimit është me të vërtetë e shkurtër nëse diçka shkon keq.

Ai tregon se gabimi i dytë u bë nga një shofer Mazda i cili nuk kontrolloi apo vlerësoi se çfarë po vinte pas tij në autostradë para se të fillonte të parakalonte Ford, dhe përveç kësaj, ai nuk u lejua të kalonte kaq papritur nga korsia e dytë në të katërtën.

Në fund, shoferi i BMW nuk amniston pjesëmarrësin e tretë, shoferin Ford, i cili, sipas tij, duhet të kishte përdorur korsinë e dytë nga e majta, dhe lëshoi ​​të tretën dhe të katërtin për të lëvizur / parakaluar makinat që lëvizin shumë më shpejt.