Modelen e kap kolla në studio/ Rudina Magjistari nuk ja përton fare; Ua ke bërë tampon ti, se…

Modelja e njohur Heidi Lushtaku ka qene e ftuar tek emisioni Rudina. Gjatë intervistës, modelja është kollitur dhe Rudina Magjistari e pyet nëse është mirë dhe nëse e ka bërë testin.

Heidi kërkon falje dhe thotë se është mirë madje dje ka bërë edhe testin sepse nesër do kthehet sërish në Zvicër.

“Ka ardhur një kohë që kemi fr ikë edhe të ko llitemi dhe të tes htijmë. E përmbajmë veten sepse tremben të gjithë ata që kemi afër”, shprehet Rudina Magjistari.

Heidi ka qenë pjesë në kompeticionin e bukurisë në Miss Zvicra 2013, ku ka shkuar deri në finale. Heidi është larguar nga Kosova në moshën 6-vjeçare, gjatë kohës së lu ft ës për në Zvicër dhe ka një familje të madhe, ku janë 8 motra dhe një vëlla.