Ardit Gjebrea ‘arratiset’ drejt Dubait për të shijuar pushimet nën rrezet e diellit

Moderatori i njohur Ardit Gjebrea ka zgjedhur të ‘arratistet’ drejt Dubait për të kaluar disa ditë pushimi nën rrezet e diellit. Moderatori ka treguar me disa foto krah dy femrave më të rëndësishme, Anilës dhe Anës, se ka udhëtuar drejt Dubait për të festuar atje 2021.

“Më në fund pak ditë pushimi ka shkruar Gjebrea krah fotos.