‘Si dу рika uji’/ E ngatërrojnë ѕhреѕh me të, flet vëllai i Atdheut: Më thonë, lëre Anën 1 dhe merr Anën 2

Pjesë e “Për’Puthen” për ditën e sotme ishin dy prej familjarëve të konkurrentëve, vëllai i Atdheut dhe vëllai i Arbrit, Butrinti dhe Adrisi.

Menjëherë, që në hyrje, ajo çka ra në sy ishte ngjashmëri e Atdheut me vëllain e tij edhe pse kanë disa vite diferencë në moshë. Atdheu shprehet në studio se i ngatërrojnë shpesh me njëri tjetrin.

Atdheu: Na ngatërrojnë shpesh, nga ngatërruan edhe dje menduan se jam unë.

Butrinti: Më ndaluan dhe më thanë, leje Anën 1 dhe merre 2. I thash u kry do ta bëj!