Do ѕhkoηte të takoηte ηëηëη e saj ηë sρital/ Mbi makiηën e saj bie ρΙΙaka e madhe e betoηit, gruaja jep уhρirt në vend: La dу fëmijë jetim

Një grua ka hum bur jetën teksa ishte duke u përp jekur të shkonte në spital për të parë nënën e saj. Ajo ka pë suar aks ident me makinë.

Nesër do të ndizen qirinj në nderim të policëve që vdi qën nga CO VID-19

Kjo ngj arje tr agjike ka ndodhur në Gjermani. Raportohet se një pjesë e një muri mbrojtës ra mbi makinën e saj. Si bëhet e ditur nëna e dy fëmijëve ka dhënë shpirt në vend.

Makina e saj është bërë copa copa dhe të gjithë ata që e panë këtë ak sident janë të shokuar. KUrse nëna e saj është në gjendje të rënduar emocionale dhe ndihet fajtore.

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.