Ѕа mеѕhkuj duhet të ketë kaluar një femër që të quhet kυrvë? Ја ѕi рërgjigjen ѕhqiрtarët

Sa meshkuj duhet të ketë kaluar një femër për t’u quajtur ku.rvë? Besojeni apo jo, por kjo pyetje i është bërë vajzave dhe grave të Tiranës nga “Zj.arr Tv” e përgjigjet e tyre do t’ju shkrijnë së qeshuri.

Sakaq në videon e bashkëngjitur lajmit mund të shikoni se si reagojnë gratë e vajzat shqiptare të cilat numrat i variojnë nga 3 në 10 meshkuj.