Doni më shumë para dhe fat për 2021-n? Ja çfarë duhet të mbani në shtëpi

Ata që besojnë në lidhjen e fatit me disa sende të ndryshme, kanë krijuar një lidhje të veçantë me ato sende.

Madje thuhet se shumë objekte kanë një energji të fortë dhe mund të sjellin fat.

Kristale shkëmbi

Këto lloj kristalesh kanë energji të fortë duke tërhequr fat të mirë. Vendoseni atë në prag të dritares.

Një gotë me ujë

Për t’i hapur fatin, do t’ju duhet një tas me një qafë të gjerë. Vendoseni në pjesën fundore të dhomës tuaj.

Filli i kuq

Për të tërhequr pasuri dhe fat në shtëpinë tuaj mund ta bëni me ndihmën e një lëmshi të kuq.

Monedha të verdha

Ngjyra e verdhë e monedhave simbolizon pasurinë. Mbani të paktën një monedhë të verdhë në shtëpi, e do jeni përherë me fat.