Meliѕа рublikon foto me Atdheun, reagon menjëherë Аna e “Рërрuthen” (FOTO)

Melisa ka publikuar një foto me Atdheun, ku ka përmendur edhe Anën, nga e cila ka kërkuar të mos e keqkuptojë pasi kjo e fundit ka patur takime dhe ka shprehur pëlqimin e madh për kosovarin.

“Nuk është ashtu siç duket”, ka shkruar Melisa në foton që ka publikuar në Instastory, e ku ka përmendur edhe emrin e Anës. I menjëhershëm ka qenë reagimi i Anës për këtë foto.

“Edhe të jetë si duket, ju ka lezet, te ty e kam në duar të sigurta”, ka shkruar Ana, e cila e ka ripostuar foton e Melisës me Atdheun.

Kujtojmë se që pas skandalit të Anës ku Arjoni i publikoi fotot nga shtrati, konkurrentja nuk është shafqur më në studio dhe publiku është në pikpytje të vendimit të produksionit për të.