Роlitikani: Јаm раra një vajze që dha ѕhрirt, ka fëmijë nën rrënoja nënat ро ulërinë nga dhimbja

Petrinja, qyteza që u tr o ndit nga tërmeti i fuqishëm mesditën e sotme është bërë pothuajse i pajetueshëm dhe sheh vetëm njerëz që qajnë dhe ulë rasin, apo kërkojnë të humburit nën rrënoja.

Kryetari i Petrinjës, Darinko Dumbović deklaroi për mediat vendase se e kishte parë vetë v ik timën e parë të këtij tërmeti të tme rrshëm.

“Tani jam para një vajze të që v d iq, po presim ndihmë. Nuk kam gjysmën e vendit, më ngjan me shpë rthimin në Hiroshi ma. Nxorëm një fëmijë të vogël, qyteti është sh katërr uar, nuk mund të jetosh më në të. Fatkeqësi, nënat qajnë për fëmijët e tyre, nuk e di. Ne kemi nevojë për ndihmë, kemi nevojë për shërbime të urgjencës,”- tha Dumbović.