Te kу kirurg рlaѕtik i heq rrudhat, frуu buzët dhe ngriti vetullat Mihrie Braha

Edhe këtë fundvit Mihrije Brahen do ta shohim në shumë projekte televizive festive, ku do të këndoj, flasë, etj.

Në ditët e fundit të 2020-shit, këngëtarja e famshme dhe me karrierë të gjatë, po shfaqet krejt ndryshe dhe dukshëm më e re, shkruan “Kosovarja”.

Me të drejtë po bëhet pyetja: E, çka po ndodh me Mihrijen, çka është kjo rini e bukuri e pa pritur.

Në fakt, këngëtarja nuk ka dhënë para për një gjë të tillë, nuk ka hyrë në brisk, thjeshtë e ka gjetur një kirurg elektronik që quhet “Face App” dhe që tashmë po i zbukuron e ripërtërinë shumë femra nëpër botë.