Kу ëѕhtë 17 νjeçari që ѕоt i mori jetën νеtes me Ιitar (FOTO)

Elton Gashi, 17 vjecar i ka dhë në fund jetës së tij sot, shkruan RepublikaOnline.net

Elton Gashi ishte nga Rogova e Gjakovës.

Njoftimi i plotë pa ndërhyrje:

Njoftim mortor

Me dhe mbje të madhe njoftojmë familjar, miq dhe dashamirë se nga jeta u këput në lulen e rinisë Elton (Besnik) Gashi nga Rogova. Ai ishte në moshën 17 vjeçare kur edhe përfu ndimishti i mby lli sytë dhe u nda nga kjo jetë. Allahu i lartësuar atë e mori pranë vetës para kohe, por engjujt fluturojnë në tokë! Pranë më të dashurve të tyre duke ju dhënë mbrojtje të pa dukshme.

Allahu e mëshiroftë shpirtin tënd me Ahiret. Lutemi për shp irtin tënd, u bëftë dritë fytyra jote në Xhennetin e amshueshëm!

Ne familjes Gashi, ju shprehim ngushëllimet më të sinqerta nga thellësia e zemrës. Lutemi që ky rast të jetë e fundit, dhe që raste të tilla mos t’i ndodhin askujt. Jeta vazhdon, sepse Allahu i lartësuar robin e tij e sf idon në çdo mënyrë si dhi mbjen e gëzimin.

Lutemi që familjarët e të ndjerit të bëhen më të fo rtë në këto çaste të rënda të jetës. Edhe ne e bashkëndjejmë dhe e ndajmë dhem bjen me ju! Bëhuni të fortë! Allahu ju dhashtë durimin dhe fuqinë!
Gjithmonë në zemrat tona!

Ceremonia mortore dhe var rimi i të ndjerit do të bëhet nesër (17.11.2020, e marte) në ora 13:00, te var rezat e lagjes.

Pranoni ngushëllimet më të sinqerta nga ana e jonë!