Rrëqeth nuѕја nga Ѕhkodra: Vjehrra ime ëѕhtë një gjarpër, tre muaj раѕi linda ѕhkova në рunë më tha e mbaj unë fëmijën tani ankohet që unë po i bëj…

Përshëndetje të gjithëve! Kam një nevojë të domosdoshme për këshillat tuaja. Kam një burrë të mrekullueshëm dhe një vajzë tre vjeç, kam prindër fantastikë, dy vëllezër të mrekullueshëm që i adhuroj, gjyshër, xhaxhallarë dhe kushërinj me të cilët jam shumë e lidhur.

Jam një person solar, i hapur dhe ndonjëherë shumë i drejtpërdrejtë dhe mund të jem shumë a gr es iv e, por jam edhe bujare dhe kam një zemër të madhe dhe të gjithë njerëzit më duan. Familja për mua është vlera më e rëndësishme e jetës. Unë dhe burri im jemi shumë të dashuruar, por vjehrrit po më h idh ëro jnë jetën.

Shumë shpejt u zh gën jev a, ata njerëz janë të paa ftë të duan dhe duan vetëm që t’i duan. Vjehrra ime gjithmonë më ka qëndruar larg. Kur shkoja në shtëpinë e saj më trajtonte si mike dhe asnjëherë si një të shtëpisë. Kurrë nuk më ka dhënë konfidencë pavarësisht se unë isha përpjekur në 1000 mënyra.

Ajo është gjarpër, është nga ata tipa që të bëjnë komplimente në sy dhe sapo kthehesh të gjuajnë pas krahëve. Ajo i hedh fëmijët e saj në s he rr, bën gjithnjë si v ik tim ë, flet keq për të gjithë dhe më pas mohon gjithçka. Është e tm err shm e! Kur është dikush i huaj në shtëpi, më pr ovo ko n.

Këtë nuk e bën vetëm me mua, ajo në fakt ka pr ob lem e me të gjithë (kunatat, vjehrrën e saj, nuset, fëmijët dhe madje dhe nipërit). Anëtarët e tjerë të familjes janë mësuar dhe arrijnë tu sh ma ng en k ur th eve të saj, ndërsa unë bie brenda gjithmonë dhe vu a j shumë. Dua t’ju marr një shembull: Kur lindi vajza, unë pas tre muajsh u ktheva në punë.

Ajo nuk donte ta mbante kështu që mora një babysitter. Pastaj ajo filloi të a nko he j tek të afërmit dhe miqtë që unë nuk ia lija vajzën. Më pas i propozova ta mbante dy pasdite në javë dhe ajo filloi të an k oh ej që unë po e shfrytëzoja. Që kur jam martuar prej gjashtë vjetësh nuk ka na ka ftuar kurrë që të kalojmë një festë bashkë, ashtu siç bën edhe me fëmijët e tjerë.

Ndërsa unë vitet e para e ftoja shpesh. Një ditë kur vjehrra ime duhej të vinte në shtëpi, unë shkova në ur gj enc ë, sepse më ndodhi një i nci de nt. Ndërsa ajo pa e çarë kokën fare për mua ka thënë që ky ishte një justifikim që unë të mos e prisja. U përpoqa që t’i kërkoja sqarime, por ajo mohon gjithçka.

Mendoja se jam njeri i mirë dhe altruist ndërsa ata persona më bën të zbuloj m lle f in, u rr ejt jen, in a tin. Më vjen shumë keq që ata nuk më pranojnë. Burri im do që t’i sh këp usë përfundimisht lidhjet me prindërit e tij, thotë se është shumë i zh gë njy er dhe në fakt ata kanë bërë shumë gjëra të këqija.