Nëse e ndjeni këtë, do të thotë që keni kaluar Κοrοnën ose jeni duke e kaluar atë !!!

Nëse e ndjeni këtë, do të thotë që keni kaluar Κοrοnën ose jeni duke e kaluar atë…

Po, ekziston një test i antitrupave, i cili është treguesi më i besueshëm nëse k0ronavirusi sapo ka kaluar nëpër trupin tuaj, por shkencëtarët tani kanë gjetur një sinjal tjetër të çuditshëm që mund të tregojë se keni Ιuftuar me νίrusin.

Dhe është e lidhur me shqisën e nuhatjes.

Dhe jo, nuk është humbje, sepse është një simpt0më e k0vidiumit, kështu që do të thotë se e keni, por shfaqet pasi të ketë kaluar k0ronavirusi. Shumë pacientë ankoheshin për aroma të çuditshme për muaj pas shërimit.

Era e një erë të ëmbël ose të mprehtë squfuri, akrepi ose peshku të djegur mund të jetë një nga sinjalet që keni kontraktuar një k0ronavirus, shkruan Sky News.