Наrrojeni Gјуѕte Vulen, vajza е ѕај i ve ‘flаkën’ rrјеtit! (FOTO)

Gjysta Vulaj është një ndér këngëtaret më të njohura të muzikës shqiptare.

Ajo gjithmonë ka ditur si të terhéqë vëmendjen e mediave dhe ndjékësve të saj.

Përvéç zërit të saj dhe arrítjeve profésíonale në muzíkë, ajo është vénë shpesh herë në qendër të vémendjes edhe për shkàk të formave të saj perfékte që do ti kishte zíli edhe një 20 vjeçare. Por duket se këto fòrma ja ka trashéguara edhe së bijës të cilët e shohim gjithmonë jòshëse dhe në formë pérfekte teksa pòston foto të ndryshme në rrjetet sociale.

Rosanta Vulaj, vajza bukuroshe e këngëtares është shumë aktíve në ‘Instagram’ dhe me rastin e festave ka pòstuar disa foto ku pòzon gati e zhvéshur me një fùnd të shkurtër të kuq dhe një kapele festive.

Ajo ka màrrë komplímenta pafùnd nga miq e fansa të saj, por krahas komenteve nuk kanë mùnguar as urimet festive.