Një grua testoi besnikerine e partnerit te saj, por ajo u cudit nga reagimi i tij (Video)

Një grua testoi besnikerine e partnerit te saj, por ajo u cudit nga reagimi i tij.

Ajo u bë pjesë e një audicioni që testonin partneret dhe vendosi që të dashurit të saj ti dergonte një femer e cila ulet pranë tij ,përcjell Shqiperiaime.al

Ajo vazhdon ta provokoje me pyetje, deri sa gjerat marrin një kthesë tjetër dhe ai fillon ta përkëdhelë.

E dashura e tij e cila po e ndiqte nga një kompjuter në një dhomë aty fare, u shpreh se i mjaton kaq.

Më pas ajo shkon drejt të dashurit të saj duke e kapur mat me bukuroshen, e cila ishte thjesht pjesë e audicionit.