Iku në Amerikë раѕ ndarjеѕ nga Раtriѕ-i, zbulohet me kë po jeton atje Tuna

Këngëtarja e nj ohur Tuna udhëtoi drejt Amerikës, pas ndarjes së përfo lur nga Patris Berisha. Ajo po qëndron me Linda Halimin dhe familjen e saj.

Bur ime për “Pri ve” kanë bërë me dije se Tuna është larguar nga Shqipëria për arsye personale dhe pro fesionale, të lidhura me kar rierën.

Këngëtarja po punon për disa këngë të reja me pro ducentë të njohur, përfshirë dhe ish të dash urin e Cardi B, Swiftondemand.

Kujtojmë se Tuna ende nuk ka r eaguar për ndarjen nga bashkëshorti, mirëpo veprimet e saj janë bërë shkak i aludi meve.

Tuna ka ndërruar dhe mbiemrin e djalit të saj në Ins tagram duke na lënë të kuptojmë se është ndarë përfu ndimisht nga Patrisi dhe nuk e ka në plan të rikt hehet sërish!