KENl ende Nokia 3310, kompania kërkon ti KËTHENl mbrapsht, ja sa ju shpërbIen !!!

Foto:

Nëse keni ende një telefon “Nokia3310” apo një playstation të vjetër në shtëpi mund të mërrni deri në 2 mijë euro, kështu që kontrolloni me kujdes bodrumin.

I pashk aterru eshmi Nokia 3310 me të cilin mijëra shqiptarë kanë luajtur lojën e famshme “Sn ake” tani vlen në ankand të paktën 300 euro. Por nuk mbaron këtu.

Kush ka akoma GameCube, e krijuar nga Nintendo në vitet 90 tani vlerësohet 1500 euro.

Mijëra euro kushton një Dremcast, 1 mijë euro vlerësohet një iPod i gjeneratës së parë.
600 euro kushton një walkman i Sony.

Në kr ye të tyre qëndron Ninetndo 64 dhe vlera e tij shkon në 2 mijë euro.