Meshkuj, merrni veten “në qafë” nëse bëni këtë lëvizje…!!!

Meshkuj, merrni veten “në qafë” nëse bëni këtë lëvizje…!!!

Një djalë u verbua në njërin sy pas një org-azme. 29-vjeçari anglez, humbi përkohësisht në mëngjes vizionin, pasi gëzoi një kënaqësi se-ks-uale të fuqishme.

Ai mbeti i tro-nditur nga ndikimi negativ nga ajo që normalisht duhej të ishte një rast i këndshëm.

Djali madje përfundoi në spital. Por fatmirësisht, pacientit shumë shpejt ju rikthye shikimi.

Pas ekzaminimit, mjekët zbuluan një hemorragji të vogël në syrin e majtë që po bllokonte një pjesë të shikimit të tij.

Mjekët zbuluan se djali ndoshta kishte mbajtur frymën dhe i kishte ten-sionuar muskujt e barkut gjatë se-ksit, çka kishte shkaktuar presion në syrin e tij, duke shp-ërthyer një enë gj-aku.

Mendohet se disa meshkuj mbajnë frymën gjatë se-ksit për të parandaluar der-dhjen e parakohshme. Të tjerët praktikojnë fry-mëmarrje të kontrolluar për të intensifikuar ndjeshmërinë e org-azamave.