Ѕi janë në krеvаt femrat me ѕуze, nuk kanë faj mеѕhkujt që “lë në kokën” раѕ tуre

Femrat me syze nuk janë se k si? Harrojeni!

Ka shumë arsye se përse gratë me syze janë më të nx ehta se ato pa syze. Në këtë përfundim kanë arritur shumë sondazhe. Një e treta e meshkujve thonë se femrat me syze janë të zgjuara dhe se ksi, thuhet në një studim të Shoqatës për Kërkim në Konsum.

Fakt është: njerëzit me syze vlerësohen gjithmonë si më inteligjentë. Një anketë aktuale e një kompanie syzesh në SHBA është akoma më konkrete.

Sipas tyre, meshkujt preferojnë ato që njihen si “geek ch ic”.Mes atyre që mbajnë syze, më të preferuarat janë femrat me pamje sekretareje. Në veçanti pëlqehen syzet me kornizën e zezë dhe të madhe. Meshkujt pëlqejnë po ashtu femrat me syze për shkak se nuk kanë nevojë që t’i shohin direkt në sy.

Por si janë në krevat femrat që mbajnë syze? Kjo është qershia mbi tortë. Sondazhet thonë se ato janë të eg ra dhe preferojnë të eksperimentojnë. Ndaj mos u trembni kur vendosni syze. Të paktën rrez atoni sek sapel.