Mbani lotët! Pronarja ndërroi shtëpi, mасја e gjen раѕ реѕë vitesh, gruja rrëqeth: Ѕ’mendоја ѕе ishte gjallë

Lottie është macja e Kara Hanlon nga Iowa, e cila kishte ikur nga shtëpia pak para Krishtlindjes së vitit 2015.

Macja e cila për pesë vjet kishte humbur ia kishte humbur shpresat pronares së saj se mund të gjendej e gjallë. Por, këto Krishtlindje, Hanlon mori një telefonatë nga shërbimi i shpëtimin të kafshëve. Lottie ishte gjetur dhe më në fund po kthehej në shtëpi.

Siç raporton Des Moines Register, Hanlan fatkeqësisht kishte pranuar prej vitesh se macja e saj kishte humbur dhe nuk do kthehej ku rrë. Por, shërbimi i kafshëve me ndihmën e mikroçipit të vënë në macen kishin arritur ta gjurmojnë dhe ta identifikojnë atë.

“Kishim lëvizur përpara dhe nuk kemi menduar se ishte ende gjallë”, tha ajo. “Është ironike që në të njëjtën javë të fotografisë së fundit, pas pesë vjetësh, është dita ku macja u kthye. Duke si mrekulli Krishtlindjeje”.

Lottie është gjetur pranë shtëpisë, afër një kompanie. Pronarët e kompanisë e kishin gjetur atë dhe ishin përkujdesur duke menduar se nuk kishte pronar. Ata kishin kaluar dy javë me macen, deri kur telefonuan shërbimin për kontrollin e kafshëve dhe u gjet pronari i vërtet.