Dhimbје e madhe! Вrenda tre ditësh, kоro nаviruѕi i merr јеtën dу vëllezërve ѕhqiрtarë

Familja Bytyqi nga Suhareka është tr onditur në ditët e fundit, pasi dy anëtarët e familjes, vëllëzërit, Nurish dhe Hysen Bytyqi kanë ndërruar jetë si pasojë e kor onav irusit.

Sonte në këtë orë ndizen qirinj për t’i nderuar mjekët që vdi qën nga CO VID-19 – Sinjali

Hysen Bytyqi ndërroi jetë të premtën, kurse Nurish Bytyqi ka vd ekur sot. Te dytë ishin të infektuar me koronavirus.

Dy vëllëzërit ishin të njohur me bizneset e tyre në qytetin e Suharekës. Njëri merrej me artari, kurse tjetëri me hotelieri.