Ѕëmundja e ligë i merr јеtën të riut ѕhqiрtar: Lot dhe dhimbje iku në lule të mоѕhëѕ

Një i ri është ndarë nga jeta mëngjesin e sotëm në Klos. Bëhet fjalë për Jurgen Çipin, i cili prej 4 vitesh vuante nga sëm undja e rëndë e leu çemisë.

Lajmi është bërë i ditur nga familjarë të tij, të cilët kanë ndarë dhim bjen e humbjes të së riut, në rrjetet sociale.

“Dhimbje e lot”,-e përshkruajnë ata ngjarjen e rëndë që u ndodhi sot. Jurgeni njihej si një djalë shembullor me zemër të mirë.