Zaimina Vajѕari do ta bëjë një djalë, dëѕhirën që t’ia рlotëѕojë kërkeѕën bashkëѕhortit

Zaimina Vasjari dhe bashkëshorti i saj Klodian Asllani kanë një fëmijë së bashku, vajzën Khloe. Ndërkohë këngëtarja së fundmi ka treguar se burri i saj dëshiron që të bëhet babi i një djali. Këngëtarja ka thënë se këtë dëshirë do ia plotësojë bashkëshortit duke thënë se në momentin kur të ngelet shtatzënë do ta ndajë lajmin e mirë me të gjithë.

Në një inte rvistë për ‘Binjakët’ ajo ka folur edhe për kara kterin e saj, duke thënë se ajo ndryshon shumë shpejtë mendje, duke shtuar se vetëm për burrin nuk ka ndrshuar mendje asnjëherë.

“Unë jam njeri që ndë rroj mendje shumë shpejt, jo në të gjitha gjërat. Se tek burri nuk ndryshoj mendje. Nuk i kam plotësuar një dëshirë dhe ai gjithashtu. Nuk kam bërë një djalë, por që do t’ia bëj dhe ai s’më ka blerë helikopter (qesh). Djali kur të vijë do ta themi. Kam nga ato shtatzënitë që në muajin e tetë kuptohem që jam,”– u shpreh ajo në emisionin “Binjakët”.