Ваbagјуѕhi i infektuar me Со vid-19 vizitoi shtëpinë e të mоѕhuarve: Vdеѕin 18 рrej tyre!

18 rezidentë në një azil pleqsh në Belgjikë hu mbën jetën nga ko ronavi rusi dhe shumë të tjerë u inf ektuan pas vizitës së “Babagjyshit” që shënon festat e fundvitit.

Santa Claus dhe ndihmësit e tij dyshohet se infektuan 121 rezidentë dhe 36 anëtarë të stafit në qendrën e kujdesit për të moshuarit të Hemelrijck në qytetin e Antwerp, shkruan “The Brussels Time”.

Numri i të vde kurve vazhdon të rritet në shtëpinë e të moshuarve Hemelrijck në Mol, një qytet 50 km në lindje të Antwerpit në Belgjikë, pas vizitës së një ‘Santa Claus’.

Pesë banorë të tjerë kanë vd ekur që nga e enjtja pasi kishin rezultuar pozitivë për ko rona virus, duke e çuar numrin e të vd ekurve në 18. Një total prej 121 banorësh dhe 36 stafi tashmë janë inf ektuar.

Burri që kishte marrë në dorë të përfaqësonte personazhin më të dashur për festa aku zohet tashmë si “supershpërndarës” i vi rusit që ka pushtuar botën.