Video/Gani Germia e Zë Ne BEFASI Një PLAK Me Një VAJZE Të Re Ne MOTEL (TURP)

Vide0:

Visar Dërmaku i cili për publíkun njihet me personazhin ‘Gani Gërmia’ kësaj here ka sjellur një video të re.
Dërmaku këtë herë ka realizuar një video në një motel, ku protagonistë janë një burrë në moshë të shtyrë dhe një vajzë e re, shkruan Reporteri.net mé póshté mund ta shíhní vídeón nga Gania.

Gani Gërmia thotë se ka dalë së bashku me njësitet relevante për sigurinë kombëtare të ‘Republikës së Gërmisë’, për të zhvilluar një operacion, pas të cilit thotë se do ftojë konferencë të jashtëzakonshme për medie.