Lëkundје tërmeti në vend, ja ерiqendra dhe magnituda!

Lëkundje tërmeti janë ndjerë pak më parë në Tiranë dhe Durrës.

Të dhënat paraprake tregojnë se magnituda ka qenë 3.4, ndërsa epiqendra ka qenë 27 km në veriperëndim të Tiranës.

Thellësia ka qenë 8 km.

Lëkundjet janë regjistruar në orën 19:04.