Do të marr për burrë Saimirin e pasur, rrëqeth me rrëfimin Enxhëll me lot në sy: Kam humbur nënë s’do doja…

Konkurrentja e “Love Story”, Enxhëll është përlotur në intervistën e fundit për “Daily Love Story”. Enxhëll u shpreh se gjëja më e rëndësishme për të në jetë është shëndeti i familjes dhe i miqve të saj.

“Do doja mos të më kishte ndodhur”, përlotet

E pyetur se cila gjë në jetë do të donte mos t’i kishte ndodhur, Enxhëll mbushi sytë me lot dhe me zërin që i dridhej u shpreh se nuk do donte kurrë të kishte humbur nënën e saj.

“Humbja e nënës sime, do doja shuuumë të mos më kishte ndodhur”, tha Enxhëll.