Wooow, Leonora Јаkuрi këndon ‘live’ këngën e Adelina Iѕmailit

Leonora ka befasuar duke kënduar këngën e Adelina Ismailit.

Këngëtarja e njohur shqiptare, Leonora Jakupi, gjatë karrierës së saj në muzikë, njihet për një numër të madh hitesh.

Së fundi, artistja ishte e ftuar në emisionin “Shiko kush Luan”, në të cilin ishte edhe pjesë e disa lojërave.

Madje, ajo me një moment këndoi diçka ‘live’ bashkë me orkestër dhe ishte pikërisht kënga e Adelina Ismailit.

Bëhet fjalë për projektin “Sajzeza”, të cilin Ismaili e ka në bashkëpunim me rock-grupin, Elita 5.

Në llogarinë e saj në Instagram, Leonora publikoi një pjesë të shkurtër nga promo e emisionit, ku edhe shfaq pak nga interpretimi i asaj kënge.

Se a i kanë lënë pas mosmarrëveshjet Adelina dhe Leonora, mbetet të kuptohet.