Mjeku emocionon në studio, tregon ѕе çfarë do të bënte nëse do të kishte vetëm dy ditë kohë

Po kalojmë ditë të vështira në këtë situatë pandemie që ka mbërthyer gjithë botën.

Duke u folur për Krishtlindjen e pazakontë këtë vit, gjatë fjalës së saj poetja Rita Petro foli për rëndisinë e kësaj provokoi me pyetjen se çfarë do bënin nëse do kishin vetëm 2 ditë kohë?
Panelistët në studion e “Open” u emocionuan nga përgjigja e doktor Pëllumb Piperos.

“Jua them me sinqeritetin më të madh. Po të kisha vetëm 2 ditë kohë do të qëndroja në spital dhe do të vazhdoja punë si mjek për të shpëtuar jetë njerëzish”- tha Pipero.

“Shumë e bukur kjo. Si violinistët te filmi i Titanikut”, – ndërhyri Rita Petro.