Мbulohet mе lulе vаrri i 18 vjeçarеѕ nga Nabergјаni i Рејеѕ

Para tre muajsh ajo ishte ak sidentuar nga një veturë në fshatin e saj, Nabergjan të Pejës.

E reja nuk arriti tu mbijeton lëndimeve dhe plagëve e të marra nga aksidenti.

Vd ekja e saj i shkaktoi dhimbje të madhe në radhë të parë familjarëve e më pas të gjithë atyre që e njohën dhe e deshën aq shumë.

Është shoqja e saj e klasës ajo e cila nuk po pajtohet me hu mbjen e Anjëzës, vajzës 18 vjeçare e cila po studionte gjimnazin.

Ajo ka ndarë ca imazhe e fjalë pikëlluese, madje edhe një të va rrit të kësaj 18 vjeçare i mbu luar me shumë lule./Kosovarja/