Akѕident i rëndë rrugor, hυmbin jetën dу të rinjtë ѕhqiрtar, mesazhi рrеkëѕ i deputetit

Një ak sident i rëndë ka ndodhur në fshatin Lluçan të Bujanocit ku kanë hum bur jetën dy të rinj.

Këtë lajm e ka bërë të ditur deputeti shqiptar në parlamentin e Serbisë, Shaip Kamberi përmes llogarisë së tij në Facebook, ku edhe ka postuar një fotografi ku shihet një veturë e përmb ysur.

Ky është postimi i tij i plotë: Ngjarje e tme rrshme vd ekja e dy të rinjve në fshatin Lluçan.

Shuarje shprese e shkaktim dhembje të jashtëzakonshme jo vetëm për familjet dhe të afërmit e vi ktimave, por për të gjithë qytetarët e komunës tonë.

Allahu ua lehtësoftë dhimbjen familjarëve të fëmijëve që hu mbën jetën. Lutemi që të mbijetuarit të shërohen e t’i përballojnë plagëve.