Vоtоni modеratorët më të mirë të vitit 2020

Ky vit ka qenë i vështirë për të gjithë e po ashtu edhe për moderatorët, emisionet e spektaklet, ku disa prej tyre u detyruan të mbyllen e të tjerë vijuan në përshtatje të kushteve të reja, pa publik e me një numër të kufizuar të ftuarish.

Ashtu si çdo vit, “Xing.al” do të shpallë edhe këtë fundvit Çmimet “Xing”. Përmes votimit online, do të jeni ju që do të votoni për kategoritë e ndryshme të sondazheve, që nga moderatorët e deri tek emisionet. Në këtë artikull do të mund të votoni në 2 sondazhe: Moderatorin më të mirë të vitit 2020 dhe moderatoren më të mirë të vitit 2020. Për të votuar në të 2 sondazhet, vijoni më poshtë.