Pozat e Rashel me Gjoksin Αfër !!!

Foto:

Ka bërë një grim profesional dhe duket shumë e bukur.

Por, fotoja që Rashel Kolaneci e hodhi në Instagram, ka bërë që vëmendja të shkojë diku tjetër.

Fjala është për gjoksin e bukuroshes, të cilin nuk e ‘fsheh’ dot për shkak të madhësisë.

Sidoqoftë, Rashel edhe duket e bukur, edhe superseksi.