Fatjoni lë ѕtudion e Рër’рuthen: “Më vini gjobë, ѕ’tallin dot trυрin me mua!”

Ndonëse jemi në një atmosferë festive, siç Krishtlindja mund të sjellë, episodi i sotëm i Për’puthen nuk ka pasur të njejtën atmsoferë.

Përgjatë gjithë puntatës, Fatjoni është shfaqur i te nsionuar dhe ka akuzuar Andin dhe Mevlanin për aleancë mes tyre dhe se po e su lmojnë gjatë gjithë kohës.

Në pjesën e dytë, Melisa ka kërkuar të bëjë dy takime, me Fatjonin dhe me Mevlanin, por kaq ka mjaftuar që Fatjoni të mos pranojë të dalë më në takim me konkurrenten.

Sakaq, ai është çuar dhe ka lënë studion, i ndjekur nga Melisa.

Nuk ka zgjatur shumë dhe Fatjoni është rikthyer sërish në studio, por ka paralajmëruar largimin në janar.