U nda nga Robert Веriѕha/ Modelja s’kurѕеhet fare: Unë bëj ѕеkѕ në kuzhinë ѕе…

Jessika Kadiu tashmë është single dhe jashtë jetës së Robert Berishës, me të cilin kishte një ro mancë tepër të përfolur në media. Modelja ka filluar të jetë aktive në Instagram duke tërh equr vëmendjen e meshkujve me fotot pro vo kuese e jo vetëm.

Modelja ka postuar një shkrim që me siguri do ketë tër hequr vëmendjen e shumë mesh kujve.

Fotoja e fundit në telefon?, ishte pyetja e njërit prej ndjeksëve dhe Jessica nuk hezitoi t’i kthej përgjigje.

Ajo publikoi një ‘screenshot’ në të cilën shihej një thënie. “S* ksi në kuzhinë, sepse është e vetmja mënyrë për t’u vendosur në një ishull gjatë 2020-tës”.